slogan
  • -
  • nl

Call us

Blogs

Blogs


Voel je goed in je vel dankzij licht en zicht in je woning

02/12/2022

Heel wat mensen zijn op zoek naar de droomwoning met een wijds uitzicht. Bekijk steeds alle mogelijke pistes om zoveel mogelijk licht binnen te trekken in je woning. Voel je goed in je vel dankzij licht en zicht in je woning. Waarom is voldoende lichtinval en uitzicht op groen in je woning belangrijk?

Bouwen aan een woning vol positieve energie

28/09/2022

Architectuur wordt doorgaans geassocieerd met objecten en technische berekeningen. Bakstenen, ramen, beton, balken. Optimale indeling van de ruimtes volgens de beschikbare oppervlakte. Efficiënte kostprijsberekening. Maar wat hierbij vergeten wordt is de functie van de ruimtes. Wat wil je in welke ruimte doen? Welk gevoel wil je in een bepaalde ruimte ervaren? Bouwen gaat niet alleen over dingen. Het gaat over energie. Ontdek hier hoe we als architectenbureau bouwen aan een woning vol positieve energie.

Wat is een BEN woning nu eigenlijk?

29/07/2022

Wil je een nieuwe woning bouwen? Dan gebeurt dit tegenwoordig standaard volgens de BEN-principes. Wat betekent dit? Wat is een BEN woning nu eigenlijk? Ontdek ook de 5 grootste voordelen van de BEN-woning.


Met Feng Shui breng je de vakantie naar je eigen huis

11/07/2022

Het vakantiegevoel. Daar is geen uitleg bij nodig. Het is dat ultieme gevoel van ontspanning en harmonie. Alles kan, niets moet. Maar moet je echt altijd wachten op vakantie om dit gevoel te bereiken? Helemaal niet. Met Feng Shui breng je de vakantie naar je eigen huis. Geniet altijd en overal in je huis van de juiste portie energie en rust in je hoofd. Ontdek hier 5 basisprincipes om mee aan de slag te gaan.

In je element wonen en werken dankzij de 5 elementen van Feng Shui

10/05/2022

In je element zijn, een leuke uitdrukking. Het betekent in balans zijn. Gelukkig zijn. Rust vinden wanneer je het nodig hebt. Het gebouw waarin je je bevindt speelt hier een belangrijke rol? Ontdek hoe je in je element kan wonen en werken dankzij de 5 elementen van Feng Shui.

Met volle energie werken in een Feng Shui omgeving

07/03/2022

Heb jij het ook voor? Je richt je werkplek een beetje anders in omdat het toch niet 'dat' is. Maar wat is 'dat' dan? Hoe komt het dat we intuïtief aanvoelen dat er iets niet klopt? Hoe komt het dat je op die ene plek productiever bent dan op die andere? Wat verklaart dit? Het enige echte antwoord vind je hier.


7 tips om je woonkamer Feng Shui in te richten

17/01/2022

De woonkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Het is de plaats waar je samen met je gezin geniet van knusse avonden. Het is de plaats waar je vrienden en familie ontvangt en herinneringen maakt. Het is ook de plaats waar je volledig tot rust wil komen. Lees hier de 7 tips om je woonkamer Feng Shui in te richten.

Hoe het architectenleven voor mij begon

26/06/2021

We keren ruim 35 jaar terug in de tijd. Ik dompelde me als student aan de Bijloke in Gent onder in de wondere wereld van de architectuur. Een magische wereld. Ontdek hier welk buitengewoon project me als jongeling te wachten stond.

FENG SHUI 2.0 - samen voor jouw plaats van geluk, energie en inspiratie

21/05/2020

Maak kennis met Tiene Laurent, interieurarchitect. Reeds meer dan 15 jaar laat zij zich door Feng Shui inspireren en voerde ze met deze empirische wetenschap reeds tientallen projecten uit.

edit afsluiten