slogan
  • -
  • nl

Call us

FENG SHUI 2.0 - samen voor jouw plaats van geluk, energie en inspiratie

21/05/2020

Wist je dat je nieuwbouwproject of renovatie volledig volgens Feng Shui kan ontworpen en gerealiseerd worden?


Een evenwichtig leven begint bij een harmonieuze woon- en/of werkomgeving. Als Feng Shui architect streef ik naar evenwicht en harmonie om zo de juiste energiestromen te creëren. De 5 elementen van de eeuwenoude Feng Shui leer – vuur, metaal, hout, aarde en water – breng ik telkens op een evenwichtige combinatie met elkaar samen. De 3de peiler ‘hout’ staat symbool voor de natuur. Dit groene aspect vertaal ik naar ecologisch verantwoorde projecten. Met Equipa3 maken we van je huis of werkplek een plaats van geluk, energie en inspiratie. Kortom, wij zorgen voor rust in wonen en werk.

Ik stel je graag interieurarchitect, Tiene Laurent voor. Reeds meer dan 15 jaar laat zij zich door Feng Shui inspireren en voerde ze met deze empirische wetenschap reeds tientallen projecten uit, zowel nieuwbouw als renovaties. Waaronder schoenwinkels, toonzalen, een chocolaterie, een apotheek, een schoonheidsinstituut, kantoren en woningen.

Tiene Laurent
 is interieurarchitect en heeft een grote kennis van alles wat met interieur te maken heeft. Zij werkt van binnen naar buiten. Zij houdt rekening met de sfeer, de verlangens en de persoonlijkheid  van de opdrachtgevers. Met als resultaat een uniek, onvergetelijk en tijdloos concept waarin goed voelen, jezelf terugvinden centraal staan. Zo komt zij Jean-Pierre tegemoet in de vormgeving.

www.tienelaurent.com

"Je voelt je thuis, daar waar je begrepen wordt"Door onze krachten te bundelen vormen wij een ideaal team om je project met Feng Shui als de rode draad waar te maken.

Het gaat dus verder dan enkel het plaatsen van meubilair of het kiezen van bepaalde kleuren, we gaan volgens een uitgebreide Feng Shui studie jouw business of woning volledig ontwerpen. De omgeving van je pand wordt volledig bestudeerd en opgemeten met een Chinees kompas. We kijken hoe deze omgeving invloed heeft op het gebouw. Vervolgens bekijken we hoe het gebouw de invloed heeft op de bewoners/de aanwezigen. Zo komen we tot een rijkdom aan informatie waarmee we als architecten aan de slag kunnen om een ideaal ontwerp te maken op de maat van onze opdrachtgevers.Project Tiene Laurent
edit afsluiten