slogan
  • -
  • nl

Call us

HOME

Een evenwichtig leven begint bij een harmonieuze woonomgeving.
Een harmonieuze woonomgeving begint bij Equipa3.
Momenteel werken wij aan Equipa3.0. Wij bouwen een nieuw kantoor. Volg ons verhaal hier.

Streven naar evenwicht en harmonie om zo de juiste energiestromen te creëren: Equipa3 is dé partner voor het vinden van die stabiliteit in jouw bouwproject. 

Met onze ‘equipa’ (team) van 3 vaste leden werken wij volgens de basisprincipes van de Feng Shui
Door de vijf elementen van deze eeuwenoude leer telkens op een evenwichtige combinatie met elkaar samen te brengen, ervaar je rust en energie. 
De 3de pijler van de Feng Shui, hout, staat symbool voor de natuur. Dit groene aspect vertalen wij naar ecologisch verantwoorde projecten en BEN-woningen.

Onze recentste projectenInspiratie nodig voor een nieuw project?
Contacteer ons gerust vrijblijvend voor een gesprek!

Testimonials

Gezien we heel wat vragen krijgen over onze woning/stijl, betekent dat het design niet alleen ons bevalt. Jean-Pierre did a great job. Thanks.
* Stefaan Luca
Jean-Pierre, bedankt voor je professionele dienstverlening. De realisatie van ons nieuw bedrijfsgebouw weerspiegelt onze visie op de omgeving en de nieuwe ecologische wereld.
* Jan De Blaere - office ID bvba & Integration Multi Technology
Met ons IT bedrijf bouwden we in  het jaar 2000 een nieuw bedrijfsgebouw. Jean-Pierre was verantwoordelijk voor het ontwerp en de opvolging van de bouwwerken. Wij zullen, zonder enige twijfel, terug beroep doen op Jean-Pierre en Equipa3 voor toekomstige bouwplannen. Wij raden hen aan iedereen aan.
* Patrick Oosterlinck - OSD Pro IT services
Jean-Pierre is een architect waar je op kan 'bouwen', van een zeer hoog professioneel niveau!
* Tomas Van De Vijver
Al 18 jaar gelukkig in ons ABS huis met dank aan een prachtige architect Jean-Pierre Van Cauwenberghe.
* Guy Van der Eecken
Jean-Pierre was de architect van ons huis. Hij gaf ons enerzijds steeds begrijpbare technische informatie en anderzijds slaagde hij erin onze dromen te begrijpen en om te zetten in een droom-huis. Hij is er tevens in geslaagd ons huis te verwarmen en te koelen met behulp van een warmtepomp systeem, wat zeer innovatief was voor die tijd! Nog een laatste kanttekening: 5 jaar na oplevering van onze woning hadden we een afwateringsprobleem. Jean-Pierre hielp ons dat probleem op te lossen samen met de verantwoordelijke derde partij, zonder ons hiervoor de rekening te sturen. Dat is wat wij noemen een service!
* Ruben Deleu

Jean-Pierre was onze architect in de periode 1999-2000, waarbij we intens hebben samengewerkt bij de nieuwbouw. Heel tevreden omtrent de samenwerking en het luisterend oor die er altijd was om onze wensen uit te werken en desnoods te verdedigen.

Na 17 jaar hebben we terug contact opgenomen met Jean-Pierre, waarbij hij opnieuw heel professioneel te werk ging en terug oor had naar onze wensen. Conclusie: professioneel en zorgt voor een goede 'customer experience/service'.

* Franky Geldhof - Oracle
"Drie jaar geleden nodigden we Jean-Pierre uit om te komen luisteren naar onze plannen. We wilden bijbouwen aan onze woning. De bijbouw moest dienst doen als kantoor - op de groei -, als poolhouse, met aparte ingang, apart sanitair, veel licht en vooral zoveel mogelijk m² op een beperkte ruimte. Jean-Pierre was niet de enige en eerste architect aan wie we vroegen of dit kon. Jean-Pierre was wel de eerste die ons onmiddellijk begreep en die onze verlangens tot een plan toverde. Hij verraste ons met zijn visie om van onze bijbouw een origineel geïntegreerd geheel te maken. Jean-Pierre is een architect die echt luistert naar de klant en die rustig blijft, ook al is de klant dat niet 😉.

Ben je op zoek naar een architect met originele ideeën, die zijn natuurlijke rust ook in zijn ontwerpen integreert, bij wie je tijdens en na het project steeds terecht kan, dan kan ik Jean-Pierre heel hard aanbevelen."
* Caroline Van der Steen - VDS Milieuadvies

Stappenplan

Equipa3_contact
Kennismaking
Alles begint met luisteren. Wat je nodig hebt, wat je wensen zijn vullen wij aan met advies en expertise.
Voorontwerp
Rekening houdend met de bestaande toestand, terrein, omgeving, ... krijg je een voorontwerp.

Kostprijsraming
Op basis van jouw verwachtingen stellen wij een realistische en correcte prijs voor.
Lastenboek
Het lastenboek geeft je een kijk op de toekomst: proces, betrokken partijen en de gemaakte afspraken.
Equipa3_werfopvolging
Werfopvolging
Wij volgen op van eerste steen tot oplevering. Met al je vragen kan je bij ons terecht.
Equipa3_energieopvolging
Energiemanagement
Als BEN-architect staat bewust omspringen met energie bovenaan mijn prioriteitenlijstje
edit afsluiten